Slide
Individualna terapija

Individualno psihoterapijo v VARNI BAZI izvajava Mojca Šeme in Primož Šeme posamično.

Mojca individualno psihoterapijo izvaja po načelih integrativne relacijske psihoterapije. Poglavitni značilnosti tega pristopa sta, da terapevt pri svojem delu integrira znanja in metode različnih psihoterapevtskih pristopov (sodobne psihoanalitične terapije, TA, kognitivno-vedenjske terapije, gestalt terapije, čuječnosti itd.) in da je to terapija, ki je v svojem bistvu relacijska. Slednje pomeni, da terapevt zavestno gradi podporen, sprejemajoč, sočuten odnos do klienta, kar je – kot kažejo raziskave, ključen dejavnik klientovega napredka v psihoterapiji. Mojca v svoje individualno delo integrira tudi elemente v čustva usmerjene terapije za posameznike in tudi osnovne elemente metode Brainspotting, ki velja za eno izmed bolj učinkovitih metod za predelavo travme.

Pri svojem psihoterapevtskem delu s posameznicami in posamezniki se Mojca posveča naslednjim temam: izzivi materinstva v pred- in po-porodnem obdobju in v obdobju, ko je potrebno skrbeti za več malih otrok, tesnoba, strahovi, stres, panični napadi, izgorelost, težave v odnosih (partnerskih, z odraslimi starši, s sodelavci ipd.).

Individualna psihoterapija pri Mojci traja približno 60 minut in se izvaja enkrat tedensko (načeloma ob istih dnevih in uri). Število ur individualne psihoterapije je odvisno od težav in ciljev posameznika – za dosego kratkoročnih ciljev lahko zadošča že 12-20 srečanj, globinsko delo pa običajno zahteva več časa.

V primeru, da imate vprašanje v zvezi z individualno terapijo pri Mojci, pišite:

mojca.seme@varna-baza.si

MOJCA MED 1.6.21 IN 31.8.21 NE SPREJEMA NOVIH KLIENTOV. ZA POLETNE TERMINE SE OBRNITE NA PRIMOŽA.

Primož individualno terapijo izvaja po načelih relacijske družinske terapije, v katero integrira različne druge pristope – Imago terapijo, v čustva usmerjeno terapijo, čuječnost idr. Težave, kjer vam Primož lahko pomaga so moške teme, depresija, anksioznost, panični napadi, stres in izgorelost ipd. Individualna psihoterapija pri Primožu traja približno 60 minut in se izvaja enkrat tedensko (načeloma ob istih dnevih in uri), vsaj 12 srečanj.

V primeru, da se zanimate za individualno terapijo pri Primožu, pišite na:

primoz.seme@varna-baza.si

Naročite se na novice:

S klikom na gumb potrjujete prijavo na naše novice. Obdelava podatkov poteka v skladu z našo politiko zasebnosti.

Varna Baza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.